bakgrund

söndag 24 januari 2010

Redo för flytt! :-)

Ja nu börjar det närma sig, på fredag måste vi vara ute ur denna lägenhet då det ska vara städat och klart. guuu ad skönt det ska bli att få flytta HEM, sista tiden i huset var jobbigt, dela ett hus med någon man inte lever ihop med längre och just då var det ganska mycket bråk, sedan flyttade jag och Fredrik hit, en liten 2a som vi nästan spyr på. Men vi tog den ju bara som en liten nödlösning. :) Nu äntligen har vi hittat ett ställe där vi vill bo, ska ringa dagiset som ligger i ekeby (mårbacka) och se om vi får komma på ett studiebesök, verkar det bra där så får Ella byta dit, känns så onödigt att åka halva stan bara för att lämna henne på dagis nu när vi ska bo på ekeby och johan i karlberg.

I eftermiddag tänkte vi åka och fixa lite i lägenheten, blir förta gången Ella kommer dit :) vi har köpt en rutschkana till henne som står där ;) blir nog uppskattat.. hihi
I veckan ska vi till örebro och hämta våran soffa + sängpanel.
Ska även beställa lite väggtexter som ska sättas upp, ska även hämta nya sängen på jysk.

Ella ska vara hos johan hela veckan så att vi hinner klart med allt, måste ju erkänna att allt går liiiite fortare när hon inte är med, för just nu får man springa efter henne och säga nej till allt... hihi, tokunge! hon ska verkligen pilla på allt hon inte får, skitkul!
Hon har börjat prata väldigt mycket nu och hon förstår väldigt mycket :) sen kommer hon med blöjor så fort hon bajsat och säger ba ba... duktigt tycker jag..

Sen är hon så rolig om jag frågar typ "vart är dockan Ella?" Borta!! säger hon då och har armarna uppe i luften...eller så hämtar hon bara dockan..
Hon försöker hoppa, säger även hoppa..oooohoj! man får många skratt om dagarna som Ella bjuder på.

Alla mina vänner som vill är välkomna på ett "perfect home party" söndag 21 februari :) finns massa fint att titta på.

Nu ska jag och gummsan in i duschen, gött, snart har vi badkar! kommer nog bli många timmar där med Ella.. hehe :)

Är något trött på hundarna nu med, dom pissar inne i Ellas rum hela tiden, har stänkskydd på dom men på nåt sätt lyckas dom komma ur, även har jag sytt in pigalls och gjort sigges lite större så att dom sitter bra. Blir snart blocket.se för dom små.. står inte ut med att dom förstör allt....jävla monster!

2 kommentarer:

Nena sa...

hej gumman kul att de snart e dags för flytt o att ni får komma "hem".. har ny blogg om du inte vet de nenaandnova.blogspot.com

Madicken & Charlie sa...

jobbar inom barnomsorgen nu och Personalen på dagiset Mårbacka är super trevliga =) så det kan jag verkligen rekomendera. Sen tänkte jag på det du skrev om ella att hon inte sover i sin säng nu. Madicken var likadan. Hon sov hos oss jämt och gillade inte spjäl sängen. Men inte denna säng går det jätte bra =) så håller tummarna för er att Ella också gillar sin nya säng =) Kram maja