bakgrund

torsdag 7 januari 2010

Snart flytt

Igår var vi i nya lägenheten då vi behövde mäta lite så att vi vet hur mkt golv och tapet vi ska ha.. sen var jag tvungen att mäta hallen då jag beställt en matta att ha där, beställde även en till ellas rum :)






Det kommer passa så fint :) hihi

Hade ju tänk att hallen skulle bli ljusgrå men den får nog fan bli vit iaf.. tror det blir bäst...eller? får fundera lite till...

Igår köpte vi även en bänk med korgar som vi ska ha i hallen, så vi börjar samla på oss allt vi behöver, köpte även 3st lampor av han som har lägenheten, inte så jätte fina men de duger sålänge.
Väntar på att Johan ska komma med Ella, har saknat henne så himla mycket!!

Ska plocka undan lite innan hon kommer och förbereda lite mat tills älsklingen kommer hem från jobbet.. :)

Sen har vi beställt ny säng, ska även beställa en sängpanel som vi hittat :) gu vad dyrt de e med allt, skulle behöva lite mera pengar..hehe
Måste även köpa en större säng till Ella, hon tycker inte alls om sin spjälsäng utan när vi säger *Ella, ska du borsta tänderna och sova nu?* då går hon in på toa och sen till våran säng..Hhmm, skulle inte tro de lilla damen och då lir hon lite sur med efter många om och men så somnar hon i sin säng.. men vaknar på natten och kryper ner hos oss.. tror de kan bli bättre om hon får en större säng :)

Syrran och hennes kille har kollat på en lägenhet på ekeby oxå, vore kul om dom fick den.. :) Hon kommer ju hem från London i februari.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Kikar in & säger Hej.... =) inte visste já att du har en blogg...kul nu får jag mer att läsa..ha ha. Snygga mattor!!

Må så gott,

Kram Camilla

Ellas Mamma sa...

Hej! javisst har jag det, kriver väl inte så jätte ofta längre men lite iaf.. :) du svara aldrig på mitt inlägg om väggtext?